2009. november 21., szombat

Ajándékcsomagoló

Nagyfiam december elején Németországba utazik az osztályával 1 hétre, cserediákként. Természetesen a fogadó családnak ilyenkor illik ajándékot vinni, lehetőleg valami
"magyarosat" .
Ezt a "kosárkát" Colette blogján láttam, leírással együtt. Nagyon tetszett már akkor is, de most elérkezett a megvalósítás ideje, ebbe fogom csomagolni az ajándékot. (Szaloncukor pl. mindenképpen kerül majd bele, esetleg Tokaji, vagy valamilyen finom pálinka. Igazi Hungaricum.)
Mivel közeleg a karácsony, ezért mindenképpen karácsonyi mintás anyagot kerestem hozzá. Erre az anyagra ma délelőtt bukkantam, nagyon-nagyon tetszik.
Szerencsére már kevés volt belőle, így el kellett hoznom az összeset:)))) Így marad belőle nekem is, ha másra nem is elég egy asztalközép mindenképpen kijön belőle, mondjuk arany szegéssel.....
A szalagok hosszát majd a csomagolás után vágom rövidebbre.

4 megjegyzés:

colette írta...

Szép ez az anyag, és ügyesen elkészült a kosárka:-)))
Valamikor össze kéne futnunk, hogy a blokkot a gondjaimra bízd. A közös varrás terve már sajna elszállt, marad a hosszú téli esték egyedül:-))) A dec.5-i textiles alkotónapra nincs kedved benézni, csak úgy:-)))?

Bea írta...

Köszi Colette, de a jó leírás az alapja mindennek:))))
Dec. 5., beírom a naptárba és úgy intézem, hogy sikerüljön beugranom:)

Mamis írta...

Nagyon jó lett ez is!!!

sarikriszti írta...

Sziasztok, próbáltam Colette blogjában megtalálni a leírást, de nem találtam meg.Szeretném tudni hogy készül ez a kis aranyos.Segítsetek!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails