2011. január 16., vasárnap

Boeuf bourguignon


Mikor először láttam a filmet (Julie & Julia) már akkor elhatároztam, hogy elkészítem ezt a marharagut...aztán elfelejtődött.
Mostanában viszont az egyik mozicsatornán többször is elcsíptem a film egy-egy pillanatát, ezért ma jött el az elkészítés ideje!
Az egész főzés legmacerásabb, időigényesebb része az előkészítés, azután simán magára hagyható:), elkészül egyedül is.
A végeredmény pedig fenséges!
Érdemes kipróbálni!

2 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Nálam is a tervek közt szerepel, szintén a film hatására hónapok óta:)) Most csak megerősítetted...:) (Még anno Stahl is csinált valami hasonlót az egyik epizódban, az is fenségesen nézett ki:)

Bea írta...

Nem fogod megbánni, ha elkészíted.
Stahl félét is megfőztem már egyszer, de ez klasszisokkal finomabb lett szerintem:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails